.

Nieuw: Strategie sessie

Je stichting, initiatief of project bestaat al een tijdje en je wilt een volgende stap zetten. Maar welke richting? Tijdens een strategie sessie kijken we samen naar een mooie en passende volgende stap. Van het project, maar ook van de financieringsmogelijkheden.
Uiteraard hebben we na afloop nog eens contact en kun je vragen stellen over de uitwerkingen.

Kosten voor deze sessie zijn €545,00

 

NIEUW:"Nooit meer missen- subsidiescan!"

De afgelopen week dacht ik na mijn vakantie lekker rustig op te starten, maar dat zat er niet in. Ik kreeg veel berichtjes, mailtjes en telefoontjes en iedereen was benieuwd hoe ze er voor konden zorgen dat ze geen subsidiekansen meer missen.
Daarom heb besloten deze nieuwe dienst aan te bieden: de subsidiescan. Jij geeft aan wat de issues in je organisatie of stichting zijn waar financiering voor nodig is en ik hou voor je bij of er een passende subsidie beschikbaar is.
Dan kun je of vervolgens zelf aan de slag gaan, ik kan de aanvraag voor je doen of we doen hem samen. Met een abonnement, een strippenkaart of afspraken per keer. 
Afgestemd op jouw wensen en behoeftes dus. 
Hiermee is het product voor iedereen anders en kan ik ook geen prijs afgeven. Bel me dus gerust, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en de kosten.