.

Over mij.

Mijn hardloopschoenen, dat is niet wat ik ben. Ik ben geen topatleet. Maar een leven zonder hardlopen kan ik me niet meer voorstellen. Er is niets ontspannener dan een stuk rennen door de bossen of je uitleven bij een bootcamp training!

Wie ik ben? Geboren in 1969 is Den Haag en opgegroeid als jongste van drie meiden. Mijn middelbare schooltijd heeft zich voornamelijk op de roeivereniging afgespeeld, waar ik naast zelf veel trainen ook als sinds mijn twaalfde training gaf en in verschillende commissies zat.  En reken maar dat ik daar veel heb geleerd!

Na de HAVO een kort uitstapje naar de kunstacademie om vervolgens op de opleiding Kreatief Educatief Werk te belanden. Tijdens mijn opleiding is de naam wel 3 x veranderd maar de opleiding valt nu het beste te beschrijven als een combinatie van Culturele Maatschappelijke Vorming/ Creatieve Therapie en Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

De afgelopen 30 jaar heb ik gewerkt in de sector zorg en welzijn. In leidinggevende posities maar ook in de uitvoer, het liefste beide tegelijk. Veel verschillende dingen en doelgroepen, waardoor ik mij breed heb ontwikkeld. Laatst vroeg iemand wat mijn mooiste baan tot nu was, nou mijn werk nu! De afwisseling van verschillende opdrachtgevers en opdrachten, de trigger die het ondernemerschap met zich mee brengt, de druk om van elk project een succes te maken, ik geniet ervan. En ik ga dus elke dag met veel plezier naar mijn werk!

 helder > concreet > betrokken > eerlijk