.

Trainingen 

Met grote regelmaat trek ik mijn pumps aan om op verschillende plekken in het land voor verschillende opdrachtgevers trainingen, werksessies en inspiraties sessies te geven over fondsenwerving, subsidie kansen, en het schrijven van overtuigende plannen. 

Ik kom ook graag bij jouw stichting of organisatie langs om de training te verzorgen. Afhankelijk van de behoefte gaat het om een training, een werksessie, een lezing of een workshop. Samen kijken we wat het beste aansluit. De prijs verschilt dus ook per opdracht en is altijd in overleg.

Werksessies

Werksessies zijn interactieve bijeenkomsten met kleine groepjes waar we samen aan een casus werken. Eigenlijk 'advies on the job' zullen we maar zeggen. Resultaat: niet alleen nieuwe kennis en vaardigheden opgedaan, je heb ook een goede start gemaakt met een plan van aanpak voor een subsidie of fondsaanvraag!

IK HEB ERVARING IN HET GEVEN VAN DEZE TRAININGEN EN WERKSESSIES ZOWEL OFFLINE ALS ONLINE:

 • Fondsenwerving 
 • Overtuigende plannen schrijven en bewijzen
 • Subsidie kansen in zorg & welzijn en Cultuur
 • Schrijftraining algemeen
 • Sponsoring & Crowdfunding
 • Begroting opstellen en dekkingsplan


 Werksessie en/of training fondsenwerving 

  Aan bod komen de volgende onderwerpen:

 • Wat ga jij of je project precies veranderen?
 • Hoe vind en bind ik projectpartners?
 • Hoe schrijf ik een goed projectplan?
 • Do’s en don’ts in fondsenwerving en begroting?
 • Welke fondsen zijn er?

Resultaat:

Tijdens deze ochtend of middag ontvang je veel informatie maar ook tips en tricks en feedback, ook van je medecursisten. Als je komt met een eigen casus kun je de eerste stappen voor je projectplan al zetten tijdens deze dag.

Voor wie?

Iedereen die op zoek is naar financiële middelen voor zijn project of organisatie en werkzaam is in de sector Zorg & Welzijn.

Training Overtuigende plannen schrijven en bewijzen

Het schrijven van een projectplan voorzien van SMART geformuleerde doelen is een hele klus. Dat is het zeker met de kennis dat een succesvol plan bestaat uit maximaal 7 pagina’s waarin  je je baanbrekende en vernieuwende initiatief uitlegt én waarin je buigt over de aantoonbaarheid van het resultaat. Met deze training wordt dat makkelijker!

Aan bod komen de volgende onderwerpen:

 • Hoe schrijf je in steekwoorden op wat je wilt bereiken met je project
 • Doelen, resultaten en het effect van een plan?
 • Hoe meet je de doelen van je plan als deze niet zo gemakkelijk te meten zijn?
 • Financiën en begroting van je plan en deze afzetten tegen je resultaten
 • Persoonlijke korte fondsenscan (voor het geval je een fonds wilt aanvragen)

Naast korte, theoretische inleidingen bestaat de dag vooral uit het oefenen met de lesstof aan de hand van een eigen plan.  We vragen je een korte voorbereiding te doen door je eigen project te omschrijven met behulp van een format welke we je ruim van te voren toesturen.

Resultaat.

Een inspirerende dag waarin je niet alleen veel kennis opdoet maar ook oefent en bespreekt. Aan het einde van de dag heb je enkele stappen gezet met het schrijven van een overtuigend plan dat ook nog eens bewezen kan worden!

Voor wie?

Voor iedereen die een (project)plan schrijft in de sector zorg- en welzijn. 

Werksessie en of training subsidie kansen zorg & welzijn

Altijd al willen weten of er voor jouw organisatie of project ook kansen op subsidie zijn? Kom naar deze werksessie en ik vertel je er alles over. Klein groepje dus veel tijd en aandacht voor jouw specifieke vragen!

Schrijftraining
Bloggen, brieven, vacatures of plannen schrijven en je vindt het lastig? Ik help je graag! Om maat en op mijn kantoor. Ik overspoel je met alles wat ik weet en vind over schrijven en omdat je gelijk aan de slag gaat, kun je het nog onthouden ook!

Mudsessie

Bergschoenen aan en gaan! Laat de Oosterbeekse bossen je inspireren voor nieuwe projecten, ondernemingen en initiatieven. Onderweg praten en kletsen we en vertel ik alles wat je weten wilt! 

Leuk om te combineren met een werk- of strategie sessie!