.

Stichting Foras! Reizen

In 1998 heb ik Stichting Foras! Reizen opgericht omdat ik kamperen en buitensport voor iedereen mogelijk wilden maken. Deze stichting is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend reisbureau voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking die graag een actieve en avontuurlijke kampeerreis wilde maken. Helaas was het reisbureau geen ideale combinatie met mijn gezin en heb ik de reisactiviteiten verkocht in 2006. Sindsdien geef ik advies over vakanties voor mensen met een beperking.

Zoek je advies over vakanties voor mensen met een beperking, chronische ziekte, mantelzorgers, ouderen? Neem gerust contact met mij op!

En niet te vergeten: jaarlijkse organiseer ik Buitengewone Sportdagen. Samen met camping de Ruimte in Dronten ontvangen wij gedurende een week lang een aantal scholen uit het speciaal en het reguliere onderwijs. In gemengde groepen verleggen de kinderen tijdens een sportdag hun grenzen bij diverse uitdagende buitensport activiteiten, maar vooral: maken ze kennis met elkaar. Deze sportdagen organiseren we sinds 2004 maar ik geniet er nog elk jaar van. Buitengewoon leuk om te ervaren en om te doen!

Wil je meedoen met je school? Neem gerust contact met mij op!