.

Energieke projectleiding

Het liefste loop ik op sneakers; het zit lekker, je kunt nog eens een sprintje trekken als het moet en je hebt ze in alle soorten en maten. Eigenlijk net als projectleiding dus!

Projectleiding, projectontwikkeling, projectondersteuner, projectmanager, programmamanager. Geef het een naam! Wat ik doe? Ik zorg ervoor dat het project verder komt. Je kunt mij inhuren voor de rol van projectleider / projectmanager voor alle projecten op het brede terrein van zorg en welzijn. Zowel lopende projecten als nieuw te ontwikkelen projecten vind ik leuk om te doen.

Dingen, mensen, groepen in beweging krijgen, daar ben ik goed in. Dat doe ik door het aanbrengen van structuur en het stellen van heldere doelen. Samen aan de slag op weg naar de resultaten, daar geniet ik van! Wees maar niet bang, niet alleen als alles mee zit. Soms lijk ik wel extra energie te krijgen van tegenslagen en komt mijn motto ” Beginnen bij het begin en doorgaan tot het af is!” goed van pas!

Met mijn projecten lever ik graag een bijdrage aan een socialer, gezelligere en mooiere zorg. Ik zie kansen in de vernieuwing. En de verschraling die helaas hier en daar optreedt zie ik als een uitdaging om nog creatiever te zijn, beter samen te werken en efficiënter te handelen.

Uurtarief afhankelijk van rol en aantal uren.